Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??
Divertisment Online

Proverbe, citate, bancuri, ghicitori, poze, filme online, avatare, jocuri şi poveştiINDEX       Proverbe       Maxime       Poezii       Articole       Forum       Hartă site      

Linux Ubuntu Guides Linux games - Lutris.net Publicitate online
 ArticoleTop 5 cele mai periculoase feline

Top 5 cele mai periculoase feline
Tigrul
Tigrul (Panthera tigris) este o specie de mamifere carnivore din familia felinelor, fiind una dintre cele patru specii ale genului Panthera. Este cel mai mare reprezentant al subfamiliei Pantherinae și unul dintre cei mai mari răpitori tereștri (după ursul polar și cel brun).
TigrulLeul
Leul (Panthera Leo) este o specie de mamifere carnivore din familia felidelor, fiind una dintre cele patru specii ale genului Panthera, reprezentant al subfamiliei felinelor mari. Este una dintre cele mai mari feline și unul dintre cei mai mari răpitori tereștri (după ursul polar, ursul brun și tigru).
LeulGhepardul
Ghepardul (Acinonyx jubatus) este o felină mare (familia Felidae, subfamilia Felinae) care poate fi întâlnită în aproape toată Africa și Asia de Sud-Vest până în India. Ghepardul este un cățărător modest, vânând prada prin viteza alergării sale și nu prin agilitatea săriturii. Ca atare, este plasat în propriul său gen, Acinonyx. Ghepardul este, de departe, cel mai rapid animal terestru, putând atinge o viteză de 112–120 km/h. De asemenea, ghepardul poate dezvolta o accelerație de la zero la 100 km/h în doar 3 secunde.
GhepardulLeopardul
Leopardul (în termeni științifici Panthera pardus) este un mamifer carnivor de mari dimensiuni din familia felinelor, ce aparține genului Panthera. El este vestit pentru capacitatea sa de a se adapta, iar datorită simțurilor sale excelent dezvoltate și a desenului blănii poate fi cu greu observat. Poate fi întâlnit din zonele semideșertice și până în zonele reci.
LeopardulJaguarul
Jaguarul (Panthera onca) este un mamifer specific continentului american, din familia felidelor. Împreună cu leul, tigrul, leopardul, care sunt specifice zonelor euro-asiatice, este una din marile feline, aparținând, ca și celelalte trei, genului Panthera.
Jaguarul


  Divertisment
  25/09/2021

 Vezi articole similare


  Inapoi la articole

 Etichete


Hartă site   |   Parteneri   |   Publicitate   |   Politică cookies   |   Politică de confidenţialitate   |   Termeni şi condiţii   |   Forum   |   Contact

© 2023 Divertisment.recomandăm.ro. Toate drepturile rezervate.
Design: EVIDWEB