Divertisment Online

Proverbe, bancuri, ghicitori, poze, subtitrari filme, filme online, avatare, jocuri si horoscopINDEX       Proverbe       Maxime       Poezii       Articole       Forum       Harta site      

Free Web Directory - Add Your Link For Free! Publicitate online
 Articole

Lifestyle - Moda si stilVanatorii de... cool

Vanatorii de... cool

Din ce in ce mai multe companii - de design, de comunicare, de moda - apeleaza la cool hunteri pentru a se asigura ca se misca in ton cu nevoile consumatorilor. Nu-ti imagina ca o sa te intalnesti cu acesti vanatori insoliti pe strada, inarmati cu o pusca performanta sau cu o luneta pe masura, intr-un safari nebunesc prin oras.

Cool hunterii sunt oameni pasionati de tot ce inseamna cultura tinerilor. Incearca sa cunoasca si sa inteleaga totul despre tineri, despre obiceiurile si preferintele lor. Citesc ce citesc ei, merg la shopping unde cumpara tinerii si se distreaza la fel ca ei. Cool hunter-ii sunt ochii, urechile si interpretii a ceea ce inseamna cultura tinerilor de astazi. Sunt platiti ca sa stie ce e cool si ce a devenit banal, comun, neinteresantÖ

Cum lucreaza un "cool hunter"?

Fotografiaza tot, este atent la fiecare material publicitar, colectioneaza volante, gadget-uri, merge la teatru, viziteaza galerii de arta, nu rateaza nici un film, bate strazile atent la fiecare detaliu, merge la party-uri, cunoaste toate localurile. Metoda de cercetare este "de la centru spre periferie", de la locurile cele mai trendy spre localuri, piete, cartiere periferice, dar frecventate de oameni "bogati cultural", de diverse etnii, artisti, arhitecti si persoane care pot da tonul unor tendinte noi si interesante.

Jobul lor a devenit indispensabil pentru cultura consumatorista, fiind contactati de companii de design, comunicare, moda, pentru a afla daca se misca in directia buna. Este un job sexy si super cool, dar nu e usor deloc. Inarmati cu camere digitale, laptop-uri sau numai cu hartie si creion, bantuie strazile, cluburile, universitatile, liceele, puburile, discotecile si interactioneaza cu toata lumea.

Lucreaza 24 din 24; si daca ar putea, n-ar dormi nici o secunda. Ce e cool astazi, maine poate sa fie "so over" si un cool hunter nu are voie sa dea gres niciodata. Trebuie sa vaneze in permanenta "inovatori", sa devina prietenul lor, sa vorbeasca in nestire cu ei si despre ei. Comunica cu oameni despre care parintii tai cred ca sunt ori extremisti, ori satanisti si total inadecvati sa-ti fie amici.

Acum stii cate ceva despre cei carora trebuie sa le multumesti pentru revenirea in moda a colantilor, a cizmelor pana la genunchi, a jachetelor din tricot... Si mai stii ceva: niciodata sa nu arunci o haina dupa ce iese din moda! Nu poti sa stii cand cool hunter-ii vor readuce din nou la putere blugii evazati, ciocatele si tricourile pana la buric.

  02/03/2007


  Inapoi la articole

 EticheteÔĽŅPrima pagina DespreAltele

 FUN
AforismeBancuri diverseBancuri seciCitateCulmiDeclaratiiDefinitiiDiverse frazeEpigrameGhicitoriMaximePalindroamePoeziiProverbe albanezeProverbe armenestiProverbe chinezeProverbe latinestiProverbe romanestiSnoaveSuperstitii

Proverbe romanesti (112), Proverbe latinesti (3), Bancuri (0), Aforisme (62), Citate (35), Culmi (101), Declaratii (0), Definitii (68), Diverse fraze (0), Epigrame (12), Ghicitori (15), Palindroame (16), Poezii (8), Snoave (5), Maxime (8), Superstitii (1), Subtitrari (15)

 Social
Sfaturi, retete culinare [RpT] ReŇ£ete culinare, Daniela

 Parteneri
ReŇ£ete culinare - ReŇ£etePentruToŇ£i.ro Sfaturi Ňüi recomandńÉri - RecomandńÉm.ro© 2021 Divertisment.recomandam.ro. Toate drepturile rezervate.
Design: EVIDWEB