Divertisment Online

Proverbe, bancuri, ghicitori, poze, subtitrari filme, filme online, avatare, jocuri si horoscopINDEX       Proverbe       Maxime       Poezii       Articole       Forum       Harta site      

Free Web Directory - Add Your Link For Free! Publicitate online
 Articole

Lifestyle - Moda si stilCumparaturi dintr-un click pe mouse

Cumparaturi dintr-un click pe mouse

Posesorul unui cont curent care solicita un astfel de serviciu primeste un user-name si o parola (pe care o modifica sau o alege singur) si, in unele cazuri, un generator de coduri pentru autorizarea tranzactiilor. Astfel comanda plata on-line a unor bunuri sau servicii pe care le achizitioneaza de pe Internet.

Procedura nu este foarte simpla si timpul de procesare a platii catre magazinul virtual este echivalent cu cel al efectuarii platii printr-un ordin de plata obisnuit. Plata cu cardul e mai avantajoasa ca timp si costuri si se pot cumpara produse si de pe site-uri straine, insa nu toti posesorii de carduri le pot folosi pe acestea pentru web-shopping.

In general, nu poate fi folosit un card ce se utilizeaza doar in mediul electronic (cum ar fi Visa Electron), ci unul care se utilizeaza atat in mediul electronic, cat si in cel manual (asa-zisele carduri cu cifre in relief).

In plus, optiunea de folosire a cardului pentru efectuarea unei plati pe Internet este activata si autorizata de banca doar la solicitarea expresa a clientului si, in cele mai multe dintre cazuri, pe o perioada de timp scurta (o zi sau cateva ore).

  02/03/2007


  Inapoi la articole

 EtichetePrima pagina DespreAltele

 FUN
AforismeBancuri diverseBancuri seciCitateCulmiDeclaratiiDefinitiiDiverse frazeEpigrameGhicitoriMaximePalindroamePoeziiProverbe albanezeProverbe armenestiProverbe chinezeProverbe latinestiProverbe romanestiSnoaveSuperstitii

Proverbe romanesti (112), Proverbe latinesti (3), Bancuri (0), Aforisme (62), Citate (35), Culmi (101), Declaratii (0), Definitii (68), Diverse fraze (0), Epigrame (12), Ghicitori (15), Palindroame (16), Poezii (8), Snoave (5), Maxime (8), Superstitii (1), Subtitrari (15)

 Social
Sfaturi, retete culinare [RpT] Reţete culinare, Daniela

 Parteneri
Reţete culinare - ReţetePentruToţi.ro Sfaturi şi recomandări - Recomandăm.ro© 2021 Divertisment.recomandam.ro. Toate drepturile rezervate.
Design: EVIDWEB